Inför match: Svenskfast Cup

Hoby GIF – Kallinge SK

Svenskfast Cup

Spelplats: Jernvallen, Kallinge.

Datum: Lördag 22 februari.

Avspark: 14.00

Belganet-Hallabro IF - Hoby GIF

Svenskfast Cup

Spelplats: Jernvallen, Kallinge.

Datum: Lördag 22 februari.

Avspark: 15.00

-----------------

Vi stod upp bra i 70/75 minuter mot Backaryd och föll med uddamålet. Vill vi ta oss vidare här kommer vi behöva 90 bra minuter. Att spela tävlingsmatch vid denna tidpunkten är inte enkelt. Och även om vi ska göra allt för att ta oss vidare så är jag nöjd med en stark insats. Jag ser på det som en träningsmatch med chans på mer att vinna!

Vi kommer fortsätta bygga på försvarsspelet som har genomsyrat större delen av träningarna senaste tiden. Och jag känner att många delar redan sitter. Men grunden vi ska stå på hela säsongen måste bli ännu starkare.

Vårt offensiva spel innehöll redan förra veckan de grundprinciperna vi vill använda oss av. Så att gå in mer på det just nu känns överflödigt. Vi ska prata ihop oss om det och fortsätta göra det vi gjorde bra senast. Och när vi känner att försvarsspelet sitter ordentligt kommer vi att spetsa till det med fler detaljer och variationer.

Det vi ska förändra från senast är att minimera riskerna på egen planhalva. Vi behöver en tydligare struktur för de fasta situationerna och få upp desperationen i och runt både offensivt och defensivt straffområde.

Veckans träningar har och kommer fortsätta handla om att få upp intensiteten i spelet och att gå igenom de detaljer som vi behöver fila på!

Hoppas ni kommer och stöttar oss i årets första tävlingsmatch. Jag kan lova att både ledarstaben och spelartruppen är laddade för uppgiften.
Syns på Jernvallen nu på lördag!

//Jesper Håkansson