SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

 
Miljöstationen

Öppettider Miljöstationen:

Onsdagar: 17-19

Lördagar: 9-13

Söndagar: 10-12 (bemannas av Veteranpoolen).  

Aftnar och röda dagar stängt.

 

Vi har fått i uppgift från Miljöteknik att räkna och skriva ner alla bilar, och bilar + släp som besöker återvinningsstationen.

Det är viktigt att ni försöker göra detta och att ni hittar ett lämpligt sätt att hålla koll, den tiden som ni står där. (mycket bilar och besök gynnar samhället, och föreningen.) På återvinningsstationen, i boden ligger ett papper där ni, efter avslutad tjänst, fyller i antal under rätt datum och dag.

 

Nycklar hämtas på fredagen, om ni ska stå på lördagen eller söndagen, hos (Bettan) Hobygrillen mellan kl. 17-00-21.00. Nyckeln återlämnas senast söndagen kl. 22.00. Onsdagar kan ni hämta nyckeln hos Bettan redan 16.45 och lämna när ni stängt 19.00. Återlämning sker på hennes öppettider, eller enligt överenskommelse med henne.

 

Kom i god tid till miljöstationen, så att ni hinner sätta er in i hur där ser ut och att ni hinner läsa igenom informationspärmen som finns där. En del ändringar kommer hela tiden så titta igenom lappar på bordet som Miljöteknik lägger dit. 

 

Öppningstiderna gäller för besökarna och inte för dom som ska stå där. Alltså- kom i tid!!! Använd varselvästen som finns i stugan. Var ute på planen och visa er så att ni kan vara behjälpliga om någon frågar något. Ni är där för att hjälpa till och inte sitta inne i boden, eller utanför.

 

Håll ordning ute på planen och inne i den blå containern. Använd sopborste och skyffel som finns där. Använd sprayfärg på saker som läggs i elskroten för att undvika att sakerna inte blir stöldbegärliga.

 

OBS ! OBS ! Var noga med att inte containrarna fylls över kanterna.

 

Det är inte någon avgift alls längre på miljöstationen allt är avgiftsfritt, men man måste sortera enligt de anvisningar som finns.

 

Reservcontainern är reserv för trä, metall eller trädgårdsavfall. INTE FÖR RESTAVFALL.

Glöm inte att släcka och låsa stugan och den blå containern när ni är färdiga för dagen. Titta över området så att det ser bra ut när ni lämnar.

Färgburkar av metall som är tomma eller innehåller torkad färg läggs i metallskrot. Färgburkar av plast som är tomma eller innehåller torkad färg läggs i restavfall. Tomma sprayburkar läggs i metall.

 

Bil och motorcykeldäck får inte tas emot. Dessa ska lämnas på däckverkstad eller liknande.       

Har ni funderingar på detta så ring mig.

 

Med vänliga hälsningar.

Niclas Ingemarson 0733428773

 
Sponsorer