SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen! Till HOBY GIF P12! Här spelar pojkar födda 2010 och 2011 tillsammans!
 
Träning måndag v 20
2020-05-12 09:52
Måndagens träning gjorde vi lite annorlunda genom att fokusera mer på att samarbeta mer som en grupp. Istället för att köra på de vanliga fotbollsövningarna så körde vi en 7 kamp med fokus på att som grupp ta sig igenom de olika hinderna på vägen, och det lyckades dem super bra med.  Det blev en riktigt bra och rolig träning och det var längesedan vi skrattade så mycket på träningarna som vi gjorde igår och hoppas att alla barnen med hade minst lika roligt som oss ledare. 
//tränarna
V 17
2020-04-26 20:47
Då var ännu en lyckad fotbollsvecka över. Denna vecka har bestått utav tre stycken träningar då en utav dem bjöd vi in 09:orna för att spela på en lite större plan. Det är alltid roligt att se när de spelar och att hur det än går så har de alltid lika roligt. 
2020-02-23 15:53
Välkommen på medlemskväll 

 

 

Ni medlemmar är en viktig del av vår förening men vad gör vi för er och era barn? Visste ni att Hoby Gifs sammanställda ideella arbete är runt 15000 timmar per år, vilket motsvarar 7 heltidstjänster per år.

Kom och träffa styrelsen, ledarna och de som arbetar ideellt tillsammans för att era barn ska få en aktiv fritid. Vi vill informera er om vad ni får för medlemsavgiften bland annat och varför vi har våra försäljningar.  

 

Vi bjuder på fika under kvällen!

 

Varmt välkomna till Bygdegården den 12/3 18:00-19:30  

Anmälan görs till respektive lagledare senast, eller till info@hobygif.se senast 8/3

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer