Fotbollsskolan 2019
2019-01-28 12:41

Hoby GIF Fotboll har under många år erbjudit Fotbollsskola med mycket lek, fotbollsspel och teknikträning för barn 5-13 år. (2006 - 2014)

Fotbollsskolan 2019 erbjuder en UNIK möjlighet ......  Här får man leka, träffa kompisar och spela fotboll.

Följande schema gäller15/6  :  9:00 - 14:00      16/6  :  9.00 - 14:00

17/6  :  9.00 - 14:00      18/6  :  9.00 - 13:00.

Vi startar upp i veckan som inleder sommarlovet - Lördagen den 15 juni och sedan kör vi fotboll lördag, söndag, måndag och tisdag med en massa roliga aktiviteter runt omkring. Vi kör 9-14 utom sista dagen då vi kör 9-13 förrutom dom yngsta som slutar kl 12 om dagarna. Fotbollsskolan är öppen för alla barn inom åldersintervallet - man behöver inte ha tidigare erfarenhet av fotbollsspel och man behöver inte vara medlem i vår förening ( även om vi gärna vill ha er med i vår gemenskap )!!

Avgiften som vi tar ut täcker våra kostnader för deltagarens paket (T-shirt, vattenflaska och boll), fruktstunder och LUNCHER under de 4 aktivitetsdagarna.

Samtidigt så lägger föreningen en stor del i administration, ledarkostnader och lite bonusaktiviteter  -  kostnader som helt och hållet "landar hos föreningen".

Vår målsättning är att så många barn som möjligt ska få möjlighet att prova på våra fotbollsaktiviteter och känna glädje kring vår gemenskap.

Frågor besvaras av Jennie Risberg, Ansvarig för Fotbollsskolan i Hoby GIF, på telefon 0733-240620 eller e-post: Jennie@hobygif.se

Mer info hittar ni under Nyheter här nedan eller i menyn till vänster!

PS. Det är absolut OKEJ, att som förälder/vårdnadshavare (mor-/far-förälder) finnas med "runt" våra aktiviteter - vi kommer INTE att kidnappa er till fotbollsövningar. Det är helt okej att "sitta vid sidan" med en god bok eller liknande avkoppling - och vi kommer att serva "er" med en kopp kaffe vid behov.

Anmälan är nu öppen på landslagets fotbollsskola på nätet

TACK
2017-06-28 11:34

Hej på er!

Jag vill bara utbrista ett stort stort tack till alla berörda i fotbollsskolan 2017.

Det va 4 helt fantastiska dagar med lite varierande väder:)

Dag 1 blev en väldigt lång dag för alla inblandade men vad gör väl det när man hade bröderna RAVELLI runt sig samt alla härliga barn, ledare och föräldrar.

Dag 2 blev en blöt men ändå lyckad dag med bla. Svenska kyrkans aktiviteter som uppskattades väldigt mycket samt SISU som körde golf med alla barnen.

Dag 3 sken åter solen över oss! Varmt och skönt och massa fotboll....

Dag 4 blev en annorlunda dag med föräldramatcher där naturligtvis våra barn och ungdomar vann över alla föräldrar:) Sen blev det match mellan ledare och det äldsta laget och därefter det mycket berömda, efterlängtade (hemska för oss ledare) vattenkriget. Där dom flesta blev väldigt blöta....Barnen hade spelat ledarna ett spratt genom att gömma vattenhinkarna som ledarna fyllt upp tidigare:)

Så för att avsluta allt detta så vill jag åter igen berömma våra ledare som varit så otroligt duktiga, ansvarstagande, trevliga och roliga både mot barnen och oss (mig och Per)

Så hoppas vi ses nästa år!

En stor bamsekram Jennie