Fotbollsskolan 2021 17- 20 Juni
2021-04-13 19:17

Hoby GIF Fotboll har under många år erbjudit Fotbollskola med mycket lek, fotbollsspel och teknikträning för barn 5 -14 år. (2007 - 2016)

Vi vill därför önska ALLA( ​i dessa åldersintervaller) som är nyfikna på fotboll välkomna till årets fotbollsskola.

Vi startar upp  - Torsdagen den 17 Juni och sedan kör vi fotboll Torsdag, fredag, lördag och söndag med en massa roliga aktiviteter runt omkring. Tiden är 9-14. Fotbollskolan är öppen för alla barn inom åldersintervallet - man behöver inte ha tidigare erfarenhet av fotbollsspel och man behöver inte vara medlem i vår förening ( även om vi gärna vill ha er med i vår gemenskap )!!

Pris 450kr per deltagare.

Avgiften som vi tar ut täcker våra kostnader för deltagarens paket (T-shirt, vattenflaska och boll), fruktstunder och LUNCHER under de 4 aktivitetsdagarna.

Samtidigt så lägger föreningen en stor del i administration, ledarkostnader och lite bonusaktiviteter  -  kostnader som helt och hållet "landar hos föreningen".

Vår målsättning är att så många barn som möjligt ska få möjlighet att prova på våra fotbollsaktiviteter och känna glädje kring vår gemenskap.

Frågor besvaras av Jennie Risberg, Ansvarig för Fotbollsskolan i Hoby GIF, på telefon 0733 240620 eller e-post: jennie.risberg@edu.ronneby.se

Anmälan kommer att vara öppen fram till och med den 15 maj. Och den ska vara betald senast den 1 juni . Den ska vara namnad och Fs2021

PS.Med tanke på Covid så önskar vi att föräldrar inte närvara på anläggningen. Första dagen är ok på morgonen för info och dyligt men  inte sen.

TACK
2017-06-28 11:34

Hej på er!

Jag vill bara utbrista ett stort stort tack till alla berörda i fotbollsskolan 2017.

Det va 4 helt fantastiska dagar med lite varierande väder:)

Dag 1 blev en väldigt lång dag för alla inblandade men vad gör väl det när man hade bröderna RAVELLI runt sig samt alla härliga barn, ledare och föräldrar.

Dag 2 blev en blöt men ändå lyckad dag med bla. Svenska kyrkans aktiviteter som uppskattades väldigt mycket samt SISU som körde golf med alla barnen.

Dag 3 sken åter solen över oss! Varmt och skönt och massa fotboll....

Dag 4 blev en annorlunda dag med föräldramatcher där naturligtvis våra barn och ungdomar vann över alla föräldrar:) Sen blev det match mellan ledare och det äldsta laget och därefter det mycket berömda, efterlängtade (hemska för oss ledare) vattenkriget. Där dom flesta blev väldigt blöta....Barnen hade spelat ledarna ett spratt genom att gömma vattenhinkarna som ledarna fyllt upp tidigare:)

Så för att avsluta allt detta så vill jag åter igen berömma våra ledare som varit så otroligt duktiga, ansvarstagande, trevliga och roliga både mot barnen och oss (mig och Per)

Så hoppas vi ses nästa år!

En stor bamsekram Jennie

Hem, 02/05 18:54