TACK
2017-06-28 11:34

Hej på er!

Jag vill bara utbrista ett stort stort tack till alla berörda i fotbollsskolan 2017.

Det va 4 helt fantastiska dagar med lite varierande väder:)

Dag 1 blev en väldigt lång dag för alla inblandade men vad gör väl det när man hade bröderna RAVELLI runt sig samt alla härliga barn, ledare och föräldrar.

Dag 2 blev en blöt men ändå lyckad dag med bla. Svenska kyrkans aktiviteter som uppskattades väldigt mycket samt SISU som körde golf med alla barnen.

Dag 3 sken åter solen över oss! Varmt och skönt och massa fotboll....

Dag 4 blev en annorlunda dag med föräldramatcher där naturligtvis våra barn och ungdomar vann över alla föräldrar:) Sen blev det match mellan ledare och det äldsta laget och därefter det mycket berömda, efterlängtade (hemska för oss ledare) vattenkriget. Där dom flesta blev väldigt blöta....Barnen hade spelat ledarna ett spratt genom att gömma vattenhinkarna som ledarna fyllt upp tidigare:)

Så för att avsluta allt detta så vill jag åter igen berömma våra ledare som varit så otroligt duktiga, ansvarstagande, trevliga och roliga både mot barnen och oss (mig och Per)

Så hoppas vi ses nästa år!

En stor bamsekram Jennie