Välkommen till Hoby GIF!
Hoby Gif är en förening med en lång tradition av olika idrotter, vi vill att idrott ska vara roligt, vi har bra sammanhållning och alla får vara med.

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Fotbollsskolan 2020 15/8-16/8
2020-06-29 18:22

Vi startar upp den Lördagen den 15 Augusti och sedan kör vi fotboll lördag och söndag med en massa roliga aktiviteter runt omkringkl 9-16.

Skillnaden i år mot tidigare år är att det blir 2 längre dagar istället för 4 lite kortare.
Vi kommer servera frukt x2 samt lunch. Och priset blir 400:- Då ingår boll flaska och tröja samt mat.
Så välkomna att anmäla er.

Fotbollskolan är öppen för alla barn inom åldersintervallet -för barn 5 -14 år. (2006 - 2015)  man behöver inte ha tidigare erfarenhet av fotbollsspel och man behöver inte vara medlem i vår förening      ( även om vi gärna vill ha er med i vår gemenskap )!!

Frågor besvaras av Jennie Risberg, Ansvarig för Fotbollsskolan i Hoby GIF, på telefon 0733 240620

Anmäl dig här:
Riktlinjer Covid-19
2020-06-05 07:22
Hej.

Styrelsen har beslutat att följa de riktlinjer som Svenska Fotbollförbundet gick ut med den 29 maj. Detta innebär att seniorer får möjlighet att spela träningsmatcher från och med den 14 Juni.
Styrelsen har även beslutat att från dagens datum får ungdomslagen också spela träningsmatcher.

Vi har även sagt att det endast får vara två matcher igång samtidigt på Vallen. Detta för att alla lag ska kunna ha ett eget omklädningsrum och toalett.

Här kommer några viktiga saker att tänka på:
* Alla har fortfarande sina egna vattenflaskor med sig på träning och match.
* Meddela era lag att publik undanbedes. Detta för att kunna klara de regler som gäller för 50 personer runt varje match.
* Innan och efter match tar vi inte i händer.

Tänk förnuftigt i alla era beslut kring laget och väg in de allmänna riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten.

Härligt att fotbollen börjar dra igång igen!!

Viktig Info angående Corona / Covid-19
2020-03-17 08:04
Vi uppmanar samtliga spelare och ledare att byta om hemma och även duscha hemma. Att ha egna personliga vattenflaskor med sig på träningar och matcher tillsvidare för att minska risken för eventuella smittspridningar.
// Mvh Victor Appelqvist
Herrar, 21/05 14:27