Välkommen till Hoby GIF!
Hoby Gif är en förening med en lång tradition av olika idrotter, vi vill att idrott ska vara roligt, vi har bra sammanhållning och alla får vara med.

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Information angående Covid-19
2021-04-17 19:54

Styrelsen i Hoby GIF har beslutat att föreningen följer myndigheternas beslut angående restriktioner.

Detta innebär att all verksamhet på Bräknevallen följer de restriktioner som gäller för kommunala idrottsanläggningar i Ronneby kommun. Dessa restriktioner gäller från och med den 19 april och i första hand till den 3 maj.

För vidare information om vad restriktionerna innebär så hänvisar vi till nedanstående sidor

/Styrelsen

Dragning Fotbollslotteriet
2021-04-13 21:06

Fotbollsskolan 2021 17 - 20 Juni
2021-04-13 19:21
Hoby GIF Fotboll har under många år erbjudit Fotbollskola med mycket lek, fotbollsspel och teknikträning för barn 5 -14 år. (2007 - 2016)

Vi vill därför önska ALLA ( ​i dessa åldersintervaller) som är nyfikna på fotboll välkomna till årets fotbollsskola.

Vi startar upp  - Torsdagen den 17 Juni och sedan kör vi fotboll Torsdag, fredag, lördag och söndag med en massa roliga aktiviteter runt omkring. Tiden är 9-14. Fotbollskolan är öppen för alla barn inom åldersintervallet - man behöver inte ha tidigare erfarenhet av fotbollsspel och man behöver inte vara medlem i vår förening ( även om vi gärna vill ha er med i vår gemenskap )!!

Pris 450kr per deltagare.

Avgiften som vi tar ut täcker våra kostnader för deltagarens paket (T-shirt, vattenflaska och boll), fruktstunder och LUNCHER under de 4 aktivitetsdagarna.

Samtidigt så lägger föreningen en stor del i administration, ledarkostnader och lite bonusaktiviteter  -  kostnader som helt och hållet "landar hos föreningen".

Vår målsättning är att så många barn som möjligt ska få möjlighet att prova på våra fotbollsaktiviteter och känna glädje kring vår gemenskap.

Frågor besvaras av Jennie Risberg, Ansvarig för Fotbollsskolan i Hoby GIF, på telefon 0733 240620 eller e-post: jennie.risberg@edu.ronneby.se

Anmälan kommer att vara öppen fram till och med den 15 maj. Och den ska vara betald senast den 1 juni . Den ska vara namnad och Fs2021

PS.Med tanke på Covid så önskar vi att föräldrar inte närvara på anläggningen. Första dagen är ok på morgonen för info och dyligt men  inte sen.

Fotbollsskola, 13/04 19:17
Herrar, 21/05 14:27