Välkommen till Hoby GIF!
Hoby Gif är en förening med en lång tradition av olika idrotter, vi vill att idrott ska vara roligt, vi har bra sammanhållning och alla får vara med.

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Kallelse till Årsmöte 2021
2021-02-01 15:42
ÅRSMÖTE
ONSDAG 24/2 kl. 18.30
Under de omständigheter som råder nu kan vi tyvärr inte samla alla intresserade på Bräknevallen som vi brukar, Hoby Gif kommer därför att hålla årets årsmöte digitalt onsdagen 24/2 klockan 18:30. Anmälan sker till info@hobygif.se senast 20/2. Vi kommer när det närmar sig skicka ut en mötesinbjudan till årsmötet via teams, därför är det viktigt att vi får in anmälan via mail. Ni kommer att få en länk som ni enkelt klickar in på för att vara med på mötet. Vi kommer i denna mötesinbjudan även bifoga agendan och verksamhetsberättelsen för 2020. Vill ni ha denna även i pappersformat så får ni be om detta, annars blir det endast den digitala som lämnas ut.
Vi hoppas denna lösning fungerar för alla!
Välkomna
/Styrelsen.
Riktlinjer Covid-19
2020-06-05 07:22
Hej.

Styrelsen har beslutat att följa de riktlinjer som Svenska Fotbollförbundet gick ut med den 29 maj. Detta innebär att seniorer får möjlighet att spela träningsmatcher från och med den 14 Juni.
Styrelsen har även beslutat att från dagens datum får ungdomslagen också spela träningsmatcher.

Vi har även sagt att det endast får vara två matcher igång samtidigt på Vallen. Detta för att alla lag ska kunna ha ett eget omklädningsrum och toalett.

Här kommer några viktiga saker att tänka på:
* Alla har fortfarande sina egna vattenflaskor med sig på träning och match.
* Meddela era lag att publik undanbedes. Detta för att kunna klara de regler som gäller för 50 personer runt varje match.
* Innan och efter match tar vi inte i händer.

Tänk förnuftigt i alla era beslut kring laget och väg in de allmänna riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten.

Härligt att fotbollen börjar dra igång igen!!

Viktig Info angående Corona / Covid-19
2020-03-17 08:04
Vi uppmanar samtliga spelare och ledare att byta om hemma och även duscha hemma. Att ha egna personliga vattenflaskor med sig på träningar och matcher tillsvidare för att minska risken för eventuella smittspridningar.
// Mvh Victor Appelqvist
Herrar, 21/05 14:27