Välkommen till Hoby GIF!
Hoby Gif är en förening med en lång tradition av olika idrotter, vi vill att idrott ska vara roligt, vi har bra sammanhållning och alla får vara med.

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Riktlinjer Covid-19
2020-06-05 07:22
Hej.

Styrelsen har beslutat att följa de riktlinjer som Svenska Fotbollförbundet gick ut med den 29 maj. Detta innebär att seniorer får möjlighet att spela träningsmatcher från och med den 14 Juni.
Styrelsen har även beslutat att från dagens datum får ungdomslagen också spela träningsmatcher.

Vi har även sagt att det endast får vara två matcher igång samtidigt på Vallen. Detta för att alla lag ska kunna ha ett eget omklädningsrum och toalett.

Här kommer några viktiga saker att tänka på:
* Alla har fortfarande sina egna vattenflaskor med sig på träning och match.
* Meddela era lag att publik undanbedes. Detta för att kunna klara de regler som gäller för 50 personer runt varje match.
* Innan och efter match tar vi inte i händer.

Tänk förnuftigt i alla era beslut kring laget och väg in de allmänna riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten.

Härligt att fotbollen börjar dra igång igen!!

Viktig Info angående Corona / Covid-19
2020-03-17 08:04
Vi uppmanar samtliga spelare och ledare att byta om hemma och även duscha hemma. Att ha egna personliga vattenflaskor med sig på träningar och matcher tillsvidare för att minska risken för eventuella smittspridningar.
// Mvh Victor Appelqvist
Du handlar väl smart via sponsorhuset när du nätshoppar?
2019-11-26 19:53
Har du svår att komma ihåg att handla via Sponsorhuset när du shoppar på nätet?

Aktivera "Handla Smart" på din dator, så påminns du varje gång du besöker en butik som medverkar hos Sponsorhuset. Programmet funkar för Chrome och Firefox på din dator. (Funkar ej på iPad eller mobiler)

Du och Hoby GIF får alltså pengar tillbaka när du handlar från CDON, Adlibris, Bokus och över 600 andra välkända nätbutiker.

Gå bara hit: https://www.sponsorhuset.se/hobygiffotboll/tips-till-foreningen/handla-smart/ tryck på ikonen för Chrome eller Firefox beroende på vilken webläsare du använde och i sidan du kommer vidare till väljer du att lägga till Handla Smart via Sponsorhuset!

Klart nu blir du påmind om Sponsorhuset varje gång du besöker en webbutik som är ansluten till sponsorhuset.

Herrar, 21/05 14:27
Pojkar P10, 12/05 09:52