Välkommen till Hoby GIF!
Hoby Gif är en förening med en lång tradition av olika idrotter, vi vill att idrott ska vara roligt, vi har bra sammanhållning och alla får vara med.

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Team Sportia kväll på Bräknevallen!
2020-02-16 12:40
Team Sportia kväll på Bräknevallen!

Välkomna upp till Bräknevallen torsdag den 27/2 kl 17.30 – 19.00.

Tidigare hade vi avtal med Team Sportia i Ronneby men efter deras nerläggning har vi valt att teckna ett nytt avtal med Team Sportia Sölvesborg. De arbetar på ett annat sätt där och vill komma ut till oss klubbar på hemma plan istället för att åka till butik. Det går givetvis att beställa i butik också. På denna kväll har de träningskläder med sig ut så man kan prova och beställa på plats. Man betalar även direkt på plats. Sen levereras allt upp till Bräknevallen när det är klart med tryck osv.
Här är en länk till en medlemsshop på nätet där ni kan se vilket utbud som finns till Hobys kollektion.

Ta gärna en titt här så är ni lite förberedda på vad som finns den 27/2.

Är det några frågor så får ni gärna höra av er till Daniel Carlsson 070 600 1630.
Kallelse till Årsmöte
2020-01-17 06:56
Hoby Gifs årsmöte 2020 kommer att hållas i Bräknevallens klubbstuga, tisdagen den 25/2 18:30.
Vi bjuder på fika

Välkomna!

Du handlar väl smart via sponsorhuset när du nätshoppar?
2019-11-26 19:53
Har du svår att komma ihåg att handla via Sponsorhuset när du shoppar på nätet?

Aktivera "Handla Smart" på din dator, så påminns du varje gång du besöker en butik som medverkar hos Sponsorhuset. Programmet funkar för Chrome och Firefox på din dator. (Funkar ej på iPad eller mobiler)

Du och Hoby GIF får alltså pengar tillbaka när du handlar från CDON, Adlibris, Bokus och över 600 andra välkända nätbutiker.

Gå bara hit: https://www.sponsorhuset.se/hobygiffotboll/tips-till-foreningen/handla-smart/ tryck på ikonen för Chrome eller Firefox beroende på vilken webläsare du använde och i sidan du kommer vidare till väljer du att lägga till Handla Smart via Sponsorhuset!

Klart nu blir du påmind om Sponsorhuset varje gång du besöker en webbutik som är ansluten till sponsorhuset.

Herrar, 19/02 11:16
Pojkar P09, 17/02 17:04