Välkommen till Hoby GIF!
Hoby Gif är en förening med en lång tradition av olika idrotter, vi vill att idrott ska vara roligt, vi har bra sammanhållning och alla får vara med.

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Information angående Covid-19
2021-06-01 07:38

Från idag 1 Juni så är råden ändrade och matcher tillåts för både ungdom och seniorverksamheten.

Vi följer fortfarande råden från Folkhälsomyndigheten och även de skärpta riktlinjerna från Region Blekinge som gäller till den 13 juni.

För mer information finns på här:

/Styrelsen

Dragning Fotbollslotteriet
2021-04-13 21:06

Riktlinjer Covid-19
2020-06-05 07:22
Hej.

Styrelsen har beslutat att följa de riktlinjer som Svenska Fotbollförbundet gick ut med den 29 maj. Detta innebär att seniorer får möjlighet att spela träningsmatcher från och med den 14 Juni.
Styrelsen har även beslutat att från dagens datum får ungdomslagen också spela träningsmatcher.

Vi har även sagt att det endast får vara två matcher igång samtidigt på Vallen. Detta för att alla lag ska kunna ha ett eget omklädningsrum och toalett.

Här kommer några viktiga saker att tänka på:
* Alla har fortfarande sina egna vattenflaskor med sig på träning och match.
* Meddela era lag att publik undanbedes. Detta för att kunna klara de regler som gäller för 50 personer runt varje match.
* Innan och efter match tar vi inte i händer.

Tänk förnuftigt i alla era beslut kring laget och väg in de allmänna riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten.

Härligt att fotbollen börjar dra igång igen!!

Herrar, 21/05 14:27
Pojkar P11, 12/05 09:52