Välkommen till Hoby GIF!
Hoby Gif är en förening med en lång tradition av olika idrotter, vi vill att idrott ska vara roligt, vi har bra sammanhållning och alla får vara med.

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Fotbollsskola 2022
2022-05-01 18:05
Hoby GIF Fotboll har under många år erbjudit Fotbollskola med mycket lek, fotbollsspel och teknikträning för barn 5 -14 år. (2008 - 2017)

Vi vill därför önska ALLA ( ​i dessa åldersintervaller) som är nyfikna på fotboll välkomna till årets fotbollsskola.

Hoby GIF Fotbollsskola med SvF

Vi startar upp  - Torsdagen den 16 Juni och sedan kör vi fotboll Torsdag, fredag, lördag och söndag med en massa roliga aktiviteter runt omkring. Tiden är 9-14. Fotbollskolan är öppen för alla barn inom åldersintervallet - man behöver inte ha tidigare erfarenhet av fotbollsspel och man behöver inte vara medlem i vår förening ( även om vi gärna vill ha er med i vår gemenskap )!!

Pris 500kr per deltagare.

Avgiften som vi tar ut täcker våra kostnader för deltagarens paket (T-shirt, vattenflaska och boll), fruktstunder och LUNCHER under de 4 aktivitetsdagarna.

Samtidigt så lägger föreningen en stor del i administration, ledarkostnader och lite bonusaktiviteter  -  kostnader som helt och hållet "landar hos föreningen".

Vår målsättning är att så många barn som möjligt ska få möjlighet att prova på våra fotbollsaktiviteter och känna glädje kring vår gemenskap.

Frågor besvaras av Jennie Risberg, Ansvarig för Fotbollsskolan i Hoby GIF, på

telefon 0733 240620 eller e-post: jennie.risberg@edu.ronneby.se

Anmälan kommer att vara öppen fram till och med den 15 maj. Och den ska vara betald senast den 27 Maj . Den ska vara namnad med Fs-2022

Premiär för Hoby Gifs klubbshop
2022-02-23 16:38

PREMIÄR!
Vi är stolta att kunna presentera vår nya klubbshop i samarbete med
Team Sportia Sölvesborg!

Ofta har du som medlem provat dina föreningskläder i butiken eller i samband med en
klubbträff
- nu ges du även möjlighet att göra dina inköp när det passar dig.

I Klubbshopen kan du välja mellan att betala med kort, faktura eller delbetalning.
Betalningen reserveras på ert konto men ni betalar inte för än
era produkter är klara och finns att hämta ut i butiken. Visa upp det mail ni får i kassan för
att hämta ut er beställning efter den leveranstid som uppges i shopen.

Så här gör du för att handla föreningskläder online:
1. Logga in i vår klubbshop, https://www.teamsportia.se/klubbshop/
2. Gå till Skapa konto
3. Fyll i dina uppgifter (hitta på ett användarnamn)
4. Fyll i din Butikskod: H5QH668D
5. Klicka på Registrera
6. Fyll i din föreningskod: 7TSCU
Sedan är det bara att klicka på föreningsloggan och börja handla!
Du behöver ha fyllt 18 år för att få handla.
Tips! Är du medlem hos fler föreningar kan du fylla i deras föreningskod längst ner så läggs
den Klubbshopen till på din sida.

Har du frågor angående din Föreningsshop:
Team Sportia Sölvesborg
klubb.solvesborg@teamsportia.se

Viktig Info angående Corona / Covid-19
2020-03-17 08:04
Vi uppmanar samtliga spelare och ledare att byta om hemma och även duscha hemma. Att ha egna personliga vattenflaskor med sig på träningar och matcher tillsvidare för att minska risken för eventuella smittspridningar.
// Mvh Victor Appelqvist
Pojkar P12, 12/05 09:52