Välkommen till Hoby GIF!
Hoby Gif är en förening med en lång tradition av olika idrotter, vi vill att idrott ska vara roligt, vi har bra sammanhållning och alla får vara med.

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Hoby GIF välkomnar pojkar och flickor födda 2017
2022-08-15 08:33

Nu välkomnar Hoby GIF pojkar och flickor födda 2017 att prova på fotboll!

Vi drar igång söndagen den 21 augusti kl.09.30 på Bräknevallen!

Aktiviteten är kostnadsfri året ut. Ingen anmälan behövs.

Har ni frågor så kontakta Marielle

marielle@cmfysio.com

Välkomna!

Viktig Info angående Corona / Covid-19
2020-03-17 08:04
Vi uppmanar samtliga spelare och ledare att byta om hemma och även duscha hemma. Att ha egna personliga vattenflaskor med sig på träningar och matcher tillsvidare för att minska risken för eventuella smittspridningar.
// Mvh Victor Appelqvist
Du handlar väl smart via sponsorhuset när du nätshoppar?
2019-11-26 19:53
Har du svår att komma ihåg att handla via Sponsorhuset när du shoppar på nätet?

Aktivera "Handla Smart" på din dator, så påminns du varje gång du besöker en butik som medverkar hos Sponsorhuset. Programmet funkar för Chrome och Firefox på din dator. (Funkar ej på iPad eller mobiler)

Du och Hoby GIF får alltså pengar tillbaka när du handlar från CDON, Adlibris, Bokus och över 600 andra välkända nätbutiker.

Gå bara hit: https://www.sponsorhuset.se/hobygiffotboll/tips-till-foreningen/handla-smart/ tryck på ikonen för Chrome eller Firefox beroende på vilken webläsare du använde och i sidan du kommer vidare till väljer du att lägga till Handla Smart via Sponsorhuset!

Klart nu blir du påmind om Sponsorhuset varje gång du besöker en webbutik som är ansluten till sponsorhuset.

Pojkar P12, 12/05 09:52
Pojkar P12, 26/04 20:47